• 300
    halen etkisinden kurtulamadığım maç işe giderken her sabah aklımdan çıkmıyor yüzüm gülmüyor . bu maçta gerçekten puan kaybetmeyi birçok sarı kırmızılı gibi bende beklemiyordum.

    maçı kısaca ele alacaksak ilk yarı ki oyunla 1-1 girsek de içeri hertürlü alırız diyordum. evet fatih hoca'nın kısıtlı bir kadrosu var ama bu ince değişiklik hataları şampiyonluk dan bizi edebilir. linnes çabasına sözüm yok fakat mariano 2. dönem her ne kadar performansı düşse de 1-2 maç dinlendikten sonra yedekde bekleme lüksü yok. takımın en zeki futbolcusu adam bildiğin sağ bekten oyun kuruyor. gerekirse linnes ile arkalı önlü oynasınlar 2 si de sırıtmaz.

    bir diğer hata ise orta saha da iyi oynamış donk u neden geriye çekersin hoca bu huyundan bir vazgeçemedi maalesef. tipik milli takımda topal'ı stoper oynattığı gibi. hadi donk dediğimiz arkadaş hızlı biri olsa anlarım kasımpaşa'nın tek taktiği olan kontra atak futboluna nazaran derdim .

    bir diğerine de gelecek olursak kasımpaşa bizi sivas gibi yüklenme durumu yok onun için ara ara oyundan düşse de feghouli yi çıkarma gibi bir lüksü yok hocanın. belhanda olsa amenna. çünkü creative diyeceğimiz tek oyuncu kendisi daha önce de hep söylüyordum.

    benim birçok arkadaşım var yasin oyuna girdi mi maç izlemeyi bırakan arkadaş gerçekten çok elzem olmazsa alma şu adamı lütfen safi zarar yani. sol kanat da içe kat ederek oyun stili olan bir adamla çift forvet oynuyorsun e kim yapacak ortayı ? rodrigues desen oda içe kat etme futbolu oynuyor kafaya orta yapma özelliği olan bir kanat değil. e o zaman 2 tane çift forvet oynamanın gerçekten ne mantığı var biri bana söylesin.

    herşey için daha çok erken fakat elimize geçen fırsatı teptiğimizi düşünüyorum. fikstür avantajımız artık kalmadı gibi birşey bizi kolay günler beklemiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın