• 299
    1- daha maçın başında gomis'in bayılması sonrası onu dışarı almayan zihniyet yüzünden kaybettiğimiz mücadeledir.
    benim bir takım arkadaşım maçta böyle bir olay yaşasa ve sonrasında oyuna devam etse benim gözüm sürekli onda olur, maça konsantre olamam. ama biz ne yaptık? adamı hemen anında kenara almadık. ya arkadaş biriniz de çıkıp "gomis saçmalama sen 3 puandan değil şampiyonluktan bile değerlisin" diyemedi mi ya?

    2- millet muslera'ya sallamış ama arkadaş adam az daha uzanabilse penaltıyı kurtaracaktı farkında mısınız? ikinci gol de orada o topa vurduran adamları tebrik etmek lazım. kafa burada değil eski muslera değil eyvallah ama abartıyorsunuz bazen.

    3- serdar aziz'in pozisyonu penaltı değil eyvallah ama serdar aziz efendinin de o çizgi içerisinde çok çok zor durumda kalmaması durumunda o hareketi yapmaması lazım. nesta mısın oğlum sen?

    4- ikinci yarıya başlarken oyuna girmesi gereken eren değil başka bir stoperdi. formatı değiştirmek hataydı o dakikada bence.

    5- tudor'un elindeki kadro ile fatijh terim'in elindeki kadro arasında tek fark ndiaye. dolayısıyla tudor eleştiriliyorsa terim de eleştirilmeli. eleştirmemek terim'e zarar verir. bu defa terim baba değil evlattır bunu unutmayın. yaptığı değişiklikler hatalıydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın