• 152
    özellikle son birkaç yıldır çok sık yaşadığımız bu durumu özetleyen içimizden biri.

    memur olmak için kurum sınavlarına girer onları dereceyle geçtikten sonra mülakattan elenirdim. her mülakat listesi açıklandığında yine umutlanır ve yine hayal kırıklığına uğrardım. o gece bir şekilde uyumaya çalışır fakat gece ara ara kalkar bunun bir kabus olmasını beklerdim. sabahlar olmazdı hiç. diğer gün zoraki gülümsemeler bir şekilde hayatın rutinine ayak uydurmalar zaman akıp geçerdi.

    sonrasında amacıma ulaştım fakat o günlerde yaşadığım hisler hiç bitmedi. bununda müsebbibi galatasaray'dı. son iki yılda 6. ve 4. olan bir takım. o sene bu sene dediğim bu yıl suya düşmeye aday hayaller. çünkü herkes gibi benim içinde hayatın anlamı galatasaray'dı.

    tek umudumuz bjk-fb maçında haşortmanlının takımı puan kaybeder mi ya da başakşehir acaba bir yerde takılır mı oldu. çünkü kabullenemesem de feneri'i, bjk'yi ve başakşehir'i yenebileceğimize hatta puan alabileceğimize dair ümitlerim tükenmeye başladı. her maçta bazı oyuncularımızın sakat olması, her maçta bazı futbolcuların kişisel hatalarıyla ön plana çıkması, hakemlerin verdikleri aleyhte kararlarla tüm bunların üzerine tüy dikmesi bizi geriye atıyor. sonuç ne olur bilmiyorum ama bu finansal tablo ile şampiyonluk dışındaki tüm ihtimaller bizim önümüzdeki yıllarımızdan da götürüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın