resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 1621
    iğrenç ertuğrul özkök girizgahı ile:

    gelin itiraf edelim...

    bu sene beklentilerin en çok altında kalan oyuncumuz benim için kendisidir. yetenek olarak süper lig'in üstünde, benzeri oyuncu sayısı ligde az, ama mücadele ve oyuna ağırlığını koyma konusunda çok geride kaldı.

    bir dönüşü ile, bir pası, bir şutu ile gidişatı değiştirebilecek bir adam, gerçekten farklı bir oyuncu ama sizi bilmiyorum, o top ayağında değilken böyle isteksiz, arzusuz gibi bir duruşu var, bu beni gerçekten izlerken üzüyor.

    biraz kıpırdandığında sahaya bahar geliyor, mücadele de et be kardeşim. ben böyle oyuncuların hep sahada kalmasını, takımın kalanının bu durumu telafi edebilecek şekilde planlanmasını savunan bir futbol severim, 18 şubat 2018 kasımpaşa galatasaray maçında kendisi çıktığında "iyi oldu çıkması" diyebildim, dedirtti (sinan'ın girmesi hariç).

    belhanda, feghouli, fernando, ndiaye bunlar galatasaray'ın kanayan yarasının doğru tespiti üzerine transfer edildiler. bizim başarımız, kademe kademe kadroyu oturtuncaya kadar, bu mevkilerde oynayan oyuncularımızın performansına bakıyor.

    bu mevkilerde oynayan oyuncular verim vermezse diğer mevkilerin olası olağan üstü performansı bile bir yere kadar bizi kurtarır.

    ilave: oyuncumuzu dahada iyi görmek dileği ile yazılmış br yazıdır, umarım "şu kadara satalım, şu kadara olsa iyiydi"ciler rayiç bedel çalışmalarına başlamaz.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın