• 29863
    "gomis'e çok üzüldük. önemli olan sağlığı tabi ama galatasaray'a gelince... geçen haftayı lider bitirdi. liderin deplasmanda -1 averaji vardı. acaba başka liglerde var mıdır böyle bir şey? şimdi -2.

    galatasaray kendi sahasında seyirci coşkusu ve oyuncuların iç saha performansıyla bambaşka oluyor. arada siyah ile beyaz kadar fark var. fatih terim'i de niye eleştirmiyorum... transfer yapamadı, nagatomo dışında. kulübün mali durumu sürekli manşetlerde, 7 aydır para alamayan oyuncular var

    yerli oyuncu çok olunca ne olur biliyor musun? selçuk idare eder, yasin idare eder, gökhan gönül idare eder. anlıyor musun? yabancı oyuncu çok olunca farklı oluyor. oyuncu sakatlandı portekiz'e gitti. bunlar sadece sakatlık değil. galatasaray deplasmanda 13 puan almış 11 müsabakada, kendi evinde 31 puan... deplasmanda -4 averaj. bugün avrupa'da lig 2.'sinin deplasmanda -4 averajı yoktur. tudor ile de böyleydi, terim ile de böyle. kasımpaşa var ya, iyi oynayarak kazanmadı. son pasları iyi yapsalar, böyle galatasaray bir daha tarihlerinde bulamazlar. yabancı oyuncu benim maaşım nerede der... galatasaray'ın şu tabloda buraya kadar gelmesi bile gerçekten çok iyi. hoca mariano konusunda çok keskin davrandı. ben dinlendiriyor diye düşündüm. oyunun devamında her türlü çılgınlığı yaptı. ikiliye döndü. oyun rus ruletine döndü. orta sahayı direk geçen takımlar, galatasaray bize böyle gelsin diyorlardır."

    rıdvan dilmen

    bu maçta bile yabancıları gömmekten vazgeçmemiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın