resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 1615
    şu ana kadar 11 gole katkı vermiş oyuncu ki bunu kampa katılmayarak, ilk maçları kaçırarak ve arada üç maçlık ceza alarak yaptı.

    performansı beni de %100 tatmin etmiyor, kendisinden daha fazlasını beklerdim ancak biraz da oyuncunun oyun yapısına vs. göre takım kurmak lazım. feghouli'nin önceki kariyerini bir kenara bırakıyorum, şu ana kadar gördüğüm kadarıyla * garry mendes rodrigues gibi alıp giden bir kanat performansı beklemek umut bulut'dan 2-3 kişiyi çalımlamasını beklemekle aynı değerde. feghouli'nin oyun zekası yüksek, tekniği iyi ancak fiziksel ve kafa yapısı olarak ise sıkıntıları var gibi. kafa yapısını geçtim o zaten düzelmez de fiziki durumu bizle geçirmediği sezon başı kampından mı kaynaklanıyor genel mi bilemem. onu, takımda kalırsa, seneye anca görürüz. ancak şu an bu arkadaştan verim almak istiyorsak, yanına paslaşabileceği, anlaşabileceği bir adam şart. o da şu anki kadroda (bkz: younes belhanda). yoksa ileride yalnız kalıyor. garry gibi müthiş bir fiziksel kabiliyeti de olmadığı için kendi başına bir şey yapabilecek durumu yok maalesef.

    18 şubat 2018 kasımpaşa galatasaray maçında örneğin orta saha ile ileri bağlantısını kuran kimdi? asıl sorun buydu. feghouli etkisiz, o etkisiz, bu etkisiz; iyi de neden etkisizler? bafetimbi gomis niye etkisiz mesela? eren derdiyok niye etkisiz? bu adamlar genelde sahadan kaybolan adamlar değil * orta sahan adam olmadıkça ileride seni kurtaracak futbolcu dünyada sınırlı sayıdadır ki onlar da gelip galatasaray'da oynamaz, bu da bir gerçektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın