• 14
    milyon euroların döndüğü futbol piyasasında, milyonlarca taraftara sahip takımların olduğu yerde hakemlerin bu kadar basit hatalarla milyonlarca insanı mağdur etmeye hakkı yok. hadi onu da geçtim sahadaki 11 insanın emeğini çalmaya hiç hakkı yok.

    bir futbolcuya 200 milyon euro'nun verildiği, çılgın paraların döndüğü, profesyonel hakemliğin olduğu sektörde hakemler de kendini geliştirecek. geliştiremiyosa da düdüğünü asacak, bu işi yapmayacak bu kadar basit.

    türkiye'de ise maalesef hala yetersiz, testleri geçemeyen, çoğu dil bilmeyen, futbolcuya küfür eden saçma sapan hakemler görev yapıyor. ve bunların kendisini geliştirmek için en ufak çaba sarf ettiğini düşünmüyorum. art niyet konusuna girmiyorum bile.

    sessiz kalındıkça bu düzen böyle gidecek. artık galatasaray yönetiminin çıkıp basın önünde kamuoyuna tekrar bu hakem rezaletlerini bir bir anlatması, gündem yapması lazım. hiçbir şey olmasa bile hakemler kendilerini geliştirmek zorunda hissetmeli, görmeden düdük çalarken 2 kere düşünmeli. astıramıyosanız bile gündem yapın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın