• 279
    sivas deplasmanı ve bu maç için hep korktum. az biraz bu ligin eksiğini gediğini bilen hocaları var.bu yüzden yamulma riski fazladır.sonuç olarak ikisini de kaybettik.bundan sonraki her deplasman maçı için bu düşüncede olacağım. şu ligde deplasmanda kimi yeneceğiz? hangi takımlardan puan alabiliriz? zorlu periyota bile girmedik daha.
    yenilgi sonrası asıp kesen hemen karamsarlığa kapılan taraftar durumundayım.kendimce sebeplerim var. puan kaybedilir eyvallah ama oyun olarak sahada yoktuk.bana en çok koyan bu.oyun ve çaba yok.böyle iki deplasman aldığın zaman rakiplerini bozarsın.fakat biz zararı kendimize veriyoruz.farklı bir şeyler var sanki takımda.hocayı bile aşıyor gibi.

    açıkcası sezona dair umudum kalmadı.takımda lider yok.en güvendiğim muslera artık onu bile tartışıyoruz. selçuk zaten yok olsa da futbol selçuku bırakmış. rodrigez iyi oyuncu diyorlar uçuyor vs. ben bu adamı sevemedim.bu gün ikinci gol öncesi kaptırdığı top onun kariyerinin özeti gibi.eksik olan şey can yakıyor.ama kapasite bu onun içinde bir şey diyemiyorum artık.
    gomis olması gereken kadar.ona bir şey diyemiyorum. fegoli ve belhandayı hiç anlamıyorum. sinan ve yasin ... cümle bile beni kurma diye yalvarıyor.

    sonuç olarak kasımpaşa kötüydü biz onlardan kötüydük.şampiyon olmak istiyorsak deplasman maçı kazanmamız gerek.eldeki takım bunu gösteremiyor.gösterir mi bilmiyorum umarım yanılırım.yeter ki galatasarayımız kazansın.ama bu takımda hayal kırıklığı yaratacak çok oyuncu var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın