• 314
    he amk he he, hocanın kadro tercihi kötü, sihirli değnek etkisi göstermesi lazım, imparator olduğunu kanıtlaması lazım; serdar'ın orada ayağını takmaması gerek, belhanda'nın kendine hakim olması lazım, feghouli'nin sorumluluk alması lazım, he.

    beşiktaş veya fenerbahçe'ye verilse amerikan başkanı dahil herkesin müdahil olabileceği türden bir pozisyona verilen penaltı kararı sonrası bütün takımın psikolojisi sikilip atılıyor, dalga geçiliyor, eli kolu bağlanıyor. biz de burada oturalım hoca mı yanlıştı, yok ahmet mi oynasaydı, yok mehmet mi otursaydı, bilmem ne.

    gördünüz, bir takımın, koskoca 113 senelik bir camianın emeği nasıl yerle bir ediliyor. bugün bu penaltı fenerbahçe'ye verilse aziz yıldırım fetöden girip, 3 temmuzdan çıkar, fenerbahçe cumhuriyeti'nin kuruluşunu ilan eder, üzerine bir de 4-5 tane haksız penaltı hak ederdi (ki görmediğimiz şeyler değil). şenol'a yapılsa karı gibi vır vır vır konuşur, ne anlattığından bir şey anlarız, ne sikilmedik beynimiz kalır.

    açııık açıık federasyon terim'den intikamını alıyor işte, kör müsünüz amına koyayım?

    (bkz: 18 şubat 2018 kasımpaşa galatasaray maçı)

    ömrüm boyunca izleyebildiğim ve takip edebildiğim bütün galatasaray maçları en kritik anlarıyla hafızamdadır; ancak bu maç 2003-2004 sezonundaki faciaların ardından bu kadar aleni şekilde hakkımızın gasp edildiği ilk karşılaşmadır.

    halis özkahya, çık ve hakemlik kariyerini sonlandır. yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın