• 202
    yo dostum yo! bu maçın sonucu her ne olursa olsun artık tff'si mhk'si her ne federasyonunaysa direkt bir bildiri yayınlamalıyız. ayıptır! hırsızlıktır bu yapılan.

    art niyetten başka hiçbir şey olamaz serdar aziz'in sebep olduğu "varsayılan" penaltıda. evet "varsayılan" çünkü penaltıyla uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyon. biz televizyondan net görebiliyoruz, siz 3 maç yöneten(?) varlık gözünüzün önündeki tertemiz müdahaleyi nasıl saçma sapan bir şekilde faul olarak sonuçlandırıyorsunuz? misal nagatomo'nun hareketine sarıyı çıkardın, feghouli'nin hızlı hücuma çıkarken ayağına arkadan yapılan faul? sarı kart?

    hakemlerin sürekli aleyhimize düdük çalmak için fırsat kolluyor oluşuna yönetim tarafından sert bir çıkış yapılmalı.
    fatih terim, fbjk direktörleri gibi çıkıp çene çalmaz, ahkam kesmez hakemler hakkında. fakat yönetimin bu art niyete çıkış yapması elzem. bu nedir yahu? haydi hakemdir, insandır, hatadır, olur falan filan fakat bir olur iki olur... bu nedir abi her maç her maç? lehimize düdük çalın gibi bir gayemiz yok birader, olması gerekeni yapın yeter. objektif olun artık, bir çizginiz bir duruşunuz olsun, kıçınız başınız takımdan takıma ayrı oynamasın yeter yahu.

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın