• 818
    galatasaray sayesinde prim yapıp kapağı "tarafsız gazetecilik" (!) tarafına atmış spor yazarı. kendisine neden ve nasıl otorite gibi davranılıyor, anlamıyorum? kendisi 30 yaşındadır. buna rağmen yemesi gereken çok fırın ekmek vardır. hem yazarlık hem de yorumculuk alanında ayrı ayrı hem de.

    kimse kendisinden galatasaray'ın yılmaz savunucusu olup diğer takımları sürekli kötülemesini filan beklemiyor zaten. hatta kendisini "galatasaraylı yazar" olarak bile sınıflandırmıyorum ben. istediği gibi yorum yapabilir. fikir bildirebilir. sorun kraldan fazla kralcılık yapılmasında. hepimiz izliyoruz, görüyoruz, anlıyoruz, yorumluyoruz. çok şükür beynimiz var.

    ekleme:

    benim insanım meşhur olmayı neden bu kadar büyütür, hiç anlamıyorum? hele hele bu devirde. ya kardeşim youtube'da 2 şaklabanlık yapan adamın film çekip seyirci aldığı bir ülkedeyiz. nedir yani meşhur olmak? meşhur olan insanı siz kıskanıyor musunuz, bilmiyorum? ben kıskanmıyorum açıkçası. uğur karakullukçu kim yahu? nobel ödülü mü almış? olimpiyatlarda altın madalya mı kazanmış? çözülmemiş bir matematik problemini mi çözmüş? yapılamayacak bir ameliyatı mı yapmış? tarihe geçecek bir keşif mi yapmış? yaptığı tek iş futbol yorumlamak, oynamak da değil ha, olan adamı kim, neden kıskansın yahu? bu kadar küçültmeyin kendinizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın