• 53
    kasımpaşa
    karabük
    fener
    gençlerbirliği
    alanya

    ne bunlar ya. buradan 4/5'ten azına razı olan adam galatasaray'ı tanımamış demektir.

    kasımpaşa: teknik direktörleri istifadan dönmüş, takım ciner'ler tarafından eli çekilmiş vaziyette. trezeguet, neumayr, veigneau, murillo gibi yabancıları var elle tutulur. bu haftaki fikstürde de bekleri olmayacaktı yanlış hatırlamıyorsam. rodrigues ve feghouli önderliğinde kanat organizasyonları ile yıkmak lazım. kritik bir maç, kesinlikle kazanabilecek meziyetlerimiz var.

    karabük: iflasın eşiğindeler. tatava yapma, bas geç. tedbir elbette elden bırakılmamalı, ama asla puan kaybına taviz yok.

    fenerbahçe: detaya girmeye gerek yok. alınacak her puan ekstraya girer. el mecbur "0" yazıyorum.

    gençlerbirliği: her ne kadar ilk devredeki kadar ümitsiz durumda olmasalar da yine de kalite farkıyla ve tecrübeli ayaklarımızla almamız gereken ve almamızın olağan olduğu bir maç. tek farklı bir deplasman galibiyeti görüyorum ufukta.

    alanya: vagner love sonrası ve hikmet karaman döneminde paldır küldür gidecekler gibi duruyor. vagner love bu takımın hücumunu %50 oranında belirliyodu zaten. kalan diğer yarısı da fernandes ve emre. defansta, bilhassa duran toplarda uyanık olursak zaten bir şekilde gole gideriz inşallah.

    son maç da inşallah göztepe maçına şampiyon olmuş bir şekilde çıkacağız.

    iç sahada oynayacağımız bütün maçlar ligin papazlarıyla. önce trabzon, sonra başakşehir, daha sonra beşiktaş. arada konya, bursa gibi can çekişen takımlar da var. artık bir zahmet adınla, takımınla, taraftarınla en büyük sensin cimbombom diyebilmeliyiz.

    bütün bunların dışında, diğer papazlar da birbirlerini yiyecekler. mesela beşiktaş'ın, bu saatten sonra başakşehir ve fenerbahçe'yi yenmesi gerekiyor. trabzonspor'un da mutlak surette fener, beşiktaş ve başakşehir'den çalabildiği kadar puan çalması lazım, ki işimiz bir an evvel garantilensin.

    bu öngörü, sistematik riskler haricinde yazılmıştır. sistematik olmayan diğer ekstra kötü durumlardan allah korusun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın