resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 4975
    hamza hamzaoğlu kendisinden ilk 11 oyuncusu çıkarmaya çalışana kadar hemen hemen her taraftarın, yeteneksiz ama çalışkan yedekte kalmayı sorun etmeyen, girdiğinde katkı veren yeterli ve yerli bir yedek forvet gözüyle kendisinden memnun olduğunu çok net hatırlıdağım kayserisporun forveti.
    ne zaman hamza hamzaoğlu evlatçılık işlerine girdi, o dönem kadroda olan bütün yerliler ile taraftarın arası açıldı. çünkü bu adamlara olduklarından çok daha büyük değerler biçildi, yasin'den r7 , bilal'den pirlo, selçuk'tan xavi sabri'den alves performansı çıkabileceğine inandı. pektabi, yanıldı.
    umut da bu süreçte tahminimce hamzaoğlu'nun gazıyla yaptığı birtakım talihsiz açıklamalar neticesinde taraftarın gözündeki kredisini tamamen tüketti ve çok sert şekilde eleştirilmeye başladı. benim de 200 metre mesafede yaşadığım (bkz: 13 mart 2016 ankara patlaması) sırasında yalnızca yarım saat önce biten maçı* izleyip evine dönmek üzere kızılaya gelen babasını kaybetti. bu hain terör saldırısı, o dönem bitmek bilmeyen patlamalarla yüreği kalbi paramparça olan milletimizde bir kenetlenme, bir bütünleşmeye sebep olmuştu, bu umut'a da yansıdı. o sezon umut'a yapılan eleştirilerini dozajı ciddi anlamda azaldı, yapılan eleştiri de naif sitem şeklinde idi. sezon sonu da, biraz olaylı da olsa yollar kendisiyle ayrıldı.
    sonuca bağlayacak olursak umut, üzerine haddinden fazla misyon yüklenmese ne o kadar dibi görecekti, ne de biz bugün 3. forvetimiz yok diye veryansın edecektik. taş gibi topçuydu demiyorum, ancak 3. forvet için harikulade bir oyuncu profiline sahipti. bu sezonu da tesadüf değil, adamın standardı bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın