• 77
    bismillah diyip bşlayalım. futboldan çok anladığımı iddia etmedim hiçbir zaman. kısıtlı bilgilerimle birkaç kelam etmek istiyorum maç hakkında.

    kasımpaşa 17-18 sezonuna fena başlamadı ve hatta ilk haftalarda kayseri, sivas ve kasımpaşa üçlüsünün oyunlarını beğeniyordum. kemal özdeş'le güzel iş yapmaya başladılar ancak ilerleyen haftalarda klasik kasımpaşa yerine geçtiler. son haftalarda ortalama bir performans gösteriyorlar. son beş maçları 3 galibiyet, 1 beraberlik ve bir mağlubiyet şeklinde sonuçlanmış. fena değil yani bu tablo bir anadolu takımı için. kasımpaşa bize karşı recep tayyip erdoğan stadında 32 maçta yanlızca 1 kez galip gelebilmiş. şaşırdım aslında. nedense bana hep kötü bir deplasman gibi gelirdi kasımpaşa. herhalde geçen birkaç sezonda geçirilen kötü dönemden dolayı bu. bu istatistiğin de bu maçta bozulmaması olağan bir durum. ayrıca fatih terim ile kemal özdeş ikinci kez rakip olacaklar. şu an için rekabette fatih terim'in büyük bir üstünlüğü var kemal özdeş'e.*

    kasımpaşa'da sol bekte veysel sarı oynuyor ve sağ bek strahil popov cezalı durumda. bu defalarca yazılmış ama bir kez daha dile getirmekte fayda var. aşağıda vereceğim on birde yasin yerine sinan oynuyor. yasin'in sonradan girmesi daha yararlı oluyor. garry sol kanatta başlamalı. yuto geldi geleli fena uyum yakalamadılar. zaten maç içinde de kanat değiştirdiği için marianı ile uyumu da işe yarayacaktır. mariano'nun da bu maçta sarı görmesini isterim. şu an sınırda. maksat zayıf görünse de yine de ciddiye alınması gereken deplasman maçı; yani 3 mart 2018 karabükspor galatasaray maçında as sağ bekimiz mariano'nun oynayabilmesi. linnes'e inanılmaz saykı duyuyorum hocam ama son iki iç saha maçlarımız 8 şubat 2018 galatasaray konyaspor maçı ve 12 şubat 2018 galatasaray antalyaspor maçında çok etkili olmamakla beraber bir takım hatalar da yaptı. mariano da umarım birkaç haftalık formsuzluğunu üzerinden atmıştır.

    kısaca kanatları kullanıp gomis'i topla buluşturmak önemli. gomis'e top gönderemezsen gol atamazsın. bu konuda feghouli de çok önemli. belhanda gibi yetenekli biri feghouli. ikinci bölgeden üçüncü bölgeye topu taşıyarak veya pasşa gönderebilecek kudrete sahip. inanıyorum ki yapacaktır bunu.

    sona gelirken fatih hocaya ve takıma güveniyoruz. yeter ki galatasaray gibi oynayın. bu maçı alın ve çok derin olmasa da bir oh çekelim. allah yardımcımız olsun!

    http://galatasaray11.com/eleven/36939
App Store'dan indirin Google Play'den alın