resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 2111
    beşiktaş ile arasında sadece başarıya dayalı bir ilişki bulunan kişi. yarın başarısız olsunlar, birbirleri hakkında demedikleri kalmaz.

    2017-2018 sezonu sonunda ikisinin yolları ayrılacakmış gibi görünüyor zaten. beşiktaşlılar şenol güneş'i küfürlerle uğurlayacaklardır. şu zamana kadar ne yaptıysa(u: rakip takıma terbiyesizlik, rakip hocaya terbiyesizlik, hakeme terbiyesizlik hatta küfür, rakip oyuncuya fiziki müdahale, uzar daha bu liste ) savunan kişiler şenol güneş başarısız olduğu anda geçmişte yaptıklarını hatırlayıp ''hataydı bunlar, bunlara rağmen seni savunduk, sana destek olduk.'' falan diyeceklerdir.

    şenol güneş ise yarın başka bir takıma gider, zaten adamın çıktığı camia trabzonspor, ki onlara da beşiktaş'a gelerek* ve ilk basın toplantısında ''ilk şampiyonluğumu kazanmaya geldim.'' diyerek terbiyesizlik etti. ek olarak zamanında bursaspor'un başındayken ''istanbul'un havası kirli.'' demişliği de var, o lafını da yedi beşiktaş'a gelirken. neyse başka bir takıma gittiğinde de kaybettiği bir beşiktaş maçından sonra yine hep yaptığını yapıp rakip takıma yani beşiktaş'a sallayacaktır, hatta hakemlerin maçta beşiktaş için çalıştığını belirtecektir. huylu huyundan vazgeçmez.

    şenol güneş beşiktaş'a salladığı için de bu kez beşiktaşlılar çıkıp ''beşiktaş sayesinde kazanamadığı şampiyonluğu kazandı, hareketleri tavırları bizdeyken de böyleydi, bize yakışmıyordu zaten, çakma filozof, filozort, şenor.'' diyecekler. hatta üstüne çok ağır küfürler de ekleyeceklerdir.

    şenol güneş de tekrar onlara cevap verir ve bu kısır döngü sürer gider.

    ek not: bursaspor'dan beşiktaş'a ilk geldiğinde de bursaspor başkanıyla kavga etmişti ve beşiktaş'ın ozan tufan'ı alamamasına sebep olmuştu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın