resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 2090
    aslında kendisine denilecek çok şey var ama ben olabildiğince yumuşatarak yazacağım. zira akabinde ceza davaları ve soruşturmalarla uğraşmak istemiyorum.

    16 şubat 2018 konyaspor beşiktaş maçından sonra içindeki tüm kini ortaya dökmüş. aşırı heyecanlı bir tip. bu sebeple yaşananları 180 derece ters anlatarak algı yaratmaya çalışıyor.

    maçtan sonra saha içinde mehmet özdilek'i hakeme doğru itmiş. mehmet hocanın açıklamalarına göre 'git hakemine sarıl' gibisinden en hafif tabirle ayıp bir şey söylemiş. bu burada dursun. bir.

    maçtan sonra basın toplantısında bir muhabir olayı sormuş. 'mehmet özdilek'i neden ittiniz' demiş. en doğal hakkıdır, sorabilir. soruda bir sıkıntı yok. bir yorum, artniyet yok. fakat filozof ne yapıyor? muhabiri yönlendirmeli ve taraflı soru sorduğu gerekçesiyle azarlıyor. hatta bağırıyor. yine en hafif tabiriyle ayıp. bu da burada dursun. iki.

    azarlarken aynı zamanda yakışıksız bir üslupla ve ne dediği tam anlaşılamayacak şekilde sinirli sinirli söz konusu soruya cevap veriyor. anlattıklarının az bir kısmını anladım ama sanırım mehmet özdilek'e 'ben futbolcularımı topladım sen de git topla dedim' diyor.* hakemle ilgili bir şey dememiş beyzade. yersen. yine en hafif tabirle, yalan. bu da üç.

    yazmaktan yoruldum. vallahi yoruldum. artık bu adamın ne yaptığını ve ne dediğini takip bile etmek istemiyorum. çünkü gerçekten sinirlenmekten yoruldum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın