• 40
    2 gün kalan maç.

    http://www.webaslan.com/...mas_galatasaray1.jpg

    https://ipfs.io/.../m/Stjepan_Tomas.jpg

    hala söylememe gerek var mı bilmiyorum ama kasımpaşa'da sağ bek popov cezalı ve sol bek veigneau sakat. hızlı kanat oyuncularımızın ve kanat beklerimizin kasımpaşa'nın beklerini zorlayacağını, zorlamasını gerektiğini her gün yazacağım.
    sanırım teknik ekimiz de bunun farkındadır :(

    zaten gazetelerde belhada yerine sinan gümüş'ün oynayacağı haberleri çıkmaya başladı. feghouli yine serbest oyuncu olacak, sinan sağ, garry sol kanatta olacak.

    linnes'in yine ilk onbir başlayacağını düşünüyorum. terim iyiyken onu kesmez. belki önümüzdeki hafta değişir orası bilemem ama bu hafta linnes'le başlar.

    -------------muslera-------------
    linnes-maicon-serdar-nagatomo
    --------donk-----selçuk----------
    sinan-------feghouli-------garry
    ---------------gomis-------------

    dizilişe takılmayalım, feghouli serbest orada burada takılır, sinan'la da, garry ile de al ver yapar, kanada iner, ceza sahası yayı civarını zorlar. etkili olduğu bir bölüm.

    benim bu maçta beklentimin olduğu oyuncu sinan gümüş. sol bekte veysel sarı ya da gerçek bir bek olamayan bir maçta o bölgeyi bir zahmet artık kullansın ve etkisini göstersin. kendisi için bulunmaz bir şans.

    ben bu maçta gol ya da asist bekliyorum. böyle sezonlarda bu tip isimlerin golleri hep vardır (aydın yılmaz, emre çolak, engin baytar)

    2014-2015 sezonu'nda şampiyonluk ateşini kasımpaşa'da yakmıştık. (bkz: 21 mart 2015 kasımpaşa galatasaray maçı)

    bu maçtan alacağımız 3 puan, şampiyonluk yarışında çok önemli bir virajı dönmemizi sağlar.

    (bkz: hedef 21)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın