• 54
    zaman zaman aralarına dahil olduğum topluluk. mesela tartışmalı bir pozisyon* olur, açar twitter'ı veya sözlüğü bakarım, neymiş aslı diye. gol olur; gol sevinci, anonsu filan bittikten sonra açar telefonu golü bir de oradan izlerim. sonuçta farklı bir açı.

    bulunduğum tribün* için konuşmak gerekirse, statta elinde akıllı telefonla maç izleyen taraftar sayısı gerçekten çok az, hatta bazen hiç yok. en azından ben göremiyorum. türk telekom arena tribünlerinin yumuşamasını statta elinde akıllı telefonla izleyen taraftara bağlıyor olmak da bana kalırsa doğru bir önerme değil. bu bağlamda tartışılacak çok şey var. mesela şampiyonluğa giderken oyuncusunu yuhalayan güruh da bunlar değildir, öyle değil mi? veya aleyhte bir hakem hatası olduğunda, ”aklınızdan çıkarmayın türkiye'dir galatasaray” diye türkü söyleyen güruh da bu arkadaşlar değil sanıyorum ki.

    bundan 4-5 sene öncesine gidelim, türk telekom arena tribünlerinin gerek derbilerde gerekse de avrupa maçlarında ve hatta bazen sıradan lig maçlarında alev aldığı yıllara. o zaman yok muydu akıllı telefonlar veya elinden telefonu düşürmeyen taraftar? vardı tabii ki. bana soracak olursanız, türk telekom arena atmosferinin ve taraftarının değişimi passolig ile başladı. o günden itibaren serbest düşüşümüz devam ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın