*

  • 27
    real madrid - psg eşleşmesinin en heyecanlı eşleşme olacağını düşünüyorduk çoğumuz. ama 13 şubat 2018 juventus tottenham maçında iki takım da öyle bir maç çıkardılar ki son 16 turunun en heyecanlı eşleşmesine döndü.

    tottenham’ın ingiltere’de turu geçeceğini düşünüyorum. juventus oyunu cok iyi kitliyen bir takım ama ortada harry kane gerçeği var. tura yakın tarafı tottenham olarak görüyorum.

    14 şubat 2018 real madrid paris saint germain maçı benim beklentilerimin altında kaldı. real madrid adeta top oynamadan 3-1 gibi avantajlı bir skor elde etti. şuan turun favorisi real madrid ama rövanşta paris’te ecel terleri dökeceklerini düşünüyorum.

    14 şubat 2018 porto liverpool maçı beklediğim gibi geçti. sözlüğe de yazmıştım liverpool’un tur kapısını ilk maçtan aralayacağını. dediğim gibi de oldu. liverpool hücum hattını şuan icin durdurmak cok zor.

    13 şubat 2018 basel manchester city maçıda beklediğim gibi geçti. en kolay kurayı çeken pep ve öğrencileri turun kapısını ilk kaçtan açtı. turnuvanın büyük favorilerinden biri manchester city. rövanş maçının da city icin antrenman maçı havasında geçeceğini düşünüyorum.

    shakhtar - roma eşleşmesi son 16 turunun en kafa kafaya eşleşmesi. shakhtar’ın ukrayna liginde bu sene oyunu pek tatmin etmedi. roma ise kayıpların olduğu bir dönemden çıkıp ligde 2 kaçtır galipler. sonuncunu kestirmesi zor bir eşleşme, ama gönüller cengiz’den dolayı roma’dan yana.

    sevilla - manchester united eşleşmesinde united’ın turu geçeceğini düşünüyorum. sevilla ligde çalkantılı gidiyor. united’ın da onlardan pek farkı yok ama alexis sanchez’in gelişiyle cok daha iyi oynamaya başladılar. mourinho faktörünü de hesaba katarsak tura manchester’ı daha yakın görüyorum.

    chelsea - barcelona eşleşmesinde kalbim de beynim de barcelona’nın turu geçeceğini söylüyor. chelsea özellikle hücum hattında cok güç kaybetti. messi ve arkadaşlarının turu geçiceğini düşünüyorum.

    bayern - beşiktaş eşleşmesinde bayern’in güle oynaya turu geçiceğini düşünüyorum. beşiktaş bu seviyenin takımı değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın