• 72
    çoğunluğun aksine real madrid'in "hiçbir şey" oynamadan kazandığını düşünmediğim maç. zidane oyunu iyi okudu , benzema'yı çıkararak ronaldo gibi winner bir adamı ilerde daha özgür hale getirdi ve karşılığını da gördüğünü düşünüyorum. ayrıca psg'nin aksayan sağ kanadını marco asensio'yu oyuna alarak tabiri caizse otobana çevirdi ve bunun sonucu biri penaltı olmak üzere iki gol daha buldular. real madrid'li oyuncular sıkıştıklarında dahi dar alanda iyi top yaparak çıktılar ki bu da onlara başta asensio olmak üzere bale ve ronaldo gibi oyuncularıyla hızlı ataklar yaratma imkanı verdi. taktiksel olarak akıllıca oynadılar ve kazandılar.
    psg 'ye gelirsek, skoru koruyacağını düşünen unai emery, cavani'yi oyundan aldı ki -haklı olduğu düşünülebilir çünkü psg o sıralar oyunun hakimiydi - fakat real'in seri goller bulmasının ardından planı suya düştü. neymar ve mbappe'nin ileride biraz lakayt oynadığını düşünüyorum. özellikle mbappe bir çok müsait pozisyonda takım arkadaşlarına pas vermek yerine bireysel oynamayı tercih etti ve bunun faturasını tüm psg ödedi.

    neyse, niye böyle bir analiz yazısı yazdığım hakkında hiç bir fikrim yok, hadi yatın zıbarın saat gece 1 olmuş insan ne yaptığını bilmiyor bazen*
App Store'dan indirin Google Play'den alın