• 70
    madrid ezip geçmese de oyunun kontrolünü bırakmadan oynadılar, sonradan skoru da buldular. özellikle marcelo'nun golü altın değerinde 2.maç için paris'e giderken.

    hakem penaltı kararında bence doğru, hafif bir dokunuşta olsa orada o hareketi yapmayacaksın; tecrübesizlik. sarı kartta verilirdi psg'liye ama ilk kartı çok haksızdı. ama kross'da kendini güzel bırakıyor teması hissedince. zaten dakika 1'de bir güzel kendini yere attı ki başkası adına utandık. şu futbolda son zamanlarda en sevmediğim şey kendini yere atmak; hadi temas olup bırakırsın anlarım. bu hareketine sarı kartta yemedi.

    fakat takdir haklarını, hatta kararlarını madrid lehine çok kullandı hakem. ikinci yarıda 2-3 kez taca çıkan topu otomatik madrid'e verdi; sonra yardımcısının uyarısıyla çevirdi. hiçbir temas yokken modric'in pozisyonuna faul çalıp kart gösterdi, aynı şekilde isco* temas yokken rakibine kart yedirdi. ramos'un penaltı pozisyonunda da koluna çarpıyor gibi ama verse ağır olurdu bence, kol birleşik gibi duruyor.

    psg'de cavani çok etkisizdi. maçın adamı psg adına bana göre veratti. madrid'in 4lü ortasahasına ve presine karşı deplasmanda olmasına rağmen defansdan sakince top alıp, kaptırmadan, hata yapmadan servis etti sürekli. marcelo da her zaman ki gibi müthişti.

    ha bir de kızmayın ama; cavaniye yaptıklarından dolayı nefret ettiğim çeteci alves; yaşına rağmen tempolu ve iyiydi, ilk yarıda çok iyi ortalar açtı ve neymar'ın ayağına sıkışan psg hücumlarına biraz olsun çeşitlilik katan tek elemandı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın