• 8
    elinde telefon olan adamı tutup dövmediğin sürece, telefonları maçlara girişte toplatmadığın sürece stada giden taraftarın telefonuyla maçı çekmesine, instagram'a bakmasına falan engel olamazsın.

    stadyum internetini mi kapattı kulüp? adam bir güzel çeker, maç çıkışı da yükleyiverir.
    hashtag açtığın vakit, bu konuda o hashtag'e sadece seninle aynı görüşte olanlar yazacak. bu vergi affı, kyk borcu affı gibi bir konu değil ki? gidip instagram'a falan video atan adam "he amk" deyip geçecek.

    http://iruntheinternet.com/...lare-1408364600A.png şu resim bile belki de bir telefonla çekildi, ironiye baksanıza?

    yahu geçen iki arkadaşla oturuyordum. önce telefonla birini çağırdılar. sonra da ellerinde telefon instagram, twitter falan geziniyorlar, buralarda popülerleşen videoların taklidini falan yapıyorlar. sıkıntıdan patladım tabi. kaçışım ne oldu? telefon. açtım radiohead fan art falan bakındım. bak ben bile telefonun bok ettiği ortamdan telefonla kaçtım.

    telefonla oynayan taraftara çözüm var, ancak realist bir çözüm yok. bu adamları dövebilirsiniz, telefonlarını toplayabilirsiniz. başka çözüm yok. bunlar da yapılabilecek şeyler değil. birincisinde darptan içeri alırlar, ikincisi söz konusu olursa bu insanların önemli bir kısmı zaten maça gelmez. kombine sırasında bilmem kaç sene bekleyen insanların tuttuğu takımlardan da değiliz maalesef. derbiler dışında hangi maçta %90-95 ve üzeri doluluk oranına sahibiz? bu insanlar bu maçlara gelmezse kulüp yönetimleri memnun olmaz.

    özetle ben gerçekten bir çözüm göremiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın