resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 1137
    kendisi bizim için bu sene hücumda çok önemli bir yere sahip. çünkü takımda delici anlamında bir kanat oyuncusu şuan için kendisi dışında yok. bunu örneklendirmek gerekirse gomis'e attırdığı 2. gol diyebiliriz.(bkz: 12 şubat 2018 galatasaray antalyaspor maçı) . evet kendisi son paslarda çok hata yapıyor lakin kendisi olmadığı zaman hücumda gol pozisyonlara girmede sıkıntı yaşıyoruz ve oyun kitleniyor.

    takımda en kaliteli kanat tabi ki feghouli lakin bu klas abimiz maalesef tam olarak o eski temposunu yakalamış değil. istekli oynuyor çok ince paslarına hayran kalıyoruz fakat o valencia da ki " allah allah" mode on yok şuan için bence ya sezonun ilerliyen maçlarında yada seneye çok daha etkili bir adam olcak feghouli. feghouli durumu aşikar, sinan desen muamma, yasin her zaman için dakika 70 den sonra forma giyen oyuncu olmalı hem bizim hem kendi için. ki türk olmasa yollanması daha makul.

    bu vaziyette garry abimiz daha önemli bir hal alıyor bana kalırsa kesinlikle bu sezon pirim yaptı ve sene sonu teşekkür edip güzel paraya okutsak çok iyi olur. kendisinin yerine ince işçilik bir scout işlemi yapılması taraftarıyım. benim kendisine gerçekten saygım var çünkü gerçekten çok hırslı ve saha da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. sen hiç yorulma speedy.
App Store'dan indirin Google Play'den alın