resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 2472
    kendisi konusunda şimdilik ben de hayal kırıklığına uğrayanlardan biriyim.

    nedeni ise çok basit. bu arkadaş iki sezon önce bizde özellikle de sağ bek mevkiinde oynarken ağzımıza bir parmak bal çaldı. geriden topla ve topsuz çıkışları ve özgüveni gayet iyi ve yerindeydi. atletikliği yaşına göre üst seviyeydi.

    şu an ise gerek sol bek mevkiinde gerekse stoperdeki performansı hiç iç açıcı değil. hava toplarında etkisiz. bu sıkıntısı rakibin üzerimize kolayca gelmesine sebep oluyor. topla buluştuğu andaki tavırları çok ürkek. ayrıyetten rakibi sindirmek konusunda çok yetersiz. adeta rakipler onu sindiriyor. şu ana kadar en irrite olduğum durum da bu. özgüvensizlikten midir yoksa bunun adı geriye gidiş midir bilmem ama top ayağındayken gözleri ilk olarak muslera'yı arıyor. bu da savunmamızı ve muslera'yı bayağı bir zora sokuyor.

    umarım bu geçici bir haldir. umarım bir an önce ağzımıza bir parmak bal çaldığı günlerine döner. kendisinde o ışık mevcut.

    an itibariyle stoper mevkiinde serdar aziz'den katbekat faydasız oynayan ve yaşıtım olan iyi ve güzel insan.

    edit: elbette ki bir insan olarak sakatlanması beni üzdü. umarım bir an önce iyileşir ve yedek kulübesindeki yerini alır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın