resim
Cengiz Ünder
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 222
    benim röportaj yaptığım ilk kişilerden biriydi. çok harika bir genç. koşar, gol atar, asist yapar diye söylemiyorum (ki onları da yapar da o ayrı mesele)

    o kadar düzgün karakterli (biraz da ürkek) bir genç ki. beylik sorular sormuştum. beylik cevaplar almıştım. offtherecord olarak "3 büyüklerden hangisine gitmek istersin" dediğimde aynen "yok abi. büyüklere gidersem onlar beni oynatmazlar. benle ilgilenmezler bile. ben avrupalarda oynamak istiyorum. yoksa kaybolur giderim" demişti. resmen umut dolmuştu içim. tabii altınordu altyapısının da başarı değil sporcu odaklı olmasının büyük payı vardır kişisel gelişiminde.

    başakşehir'e transfer olduğunda şaşırmıştım ama içten içe de sevinmiştim. sözlüğün çok büyük çoğunluğu avcı'yı sevmez ama ben çok takdir ederim. 1 sene gibi kısacık bir zamanda kendisinin üst seviyede de yeterli olduğunu gösterdi. şimdi de gitti roma'yı sallıyor. bu arada menajerliğini yapan footalent'in (batur altıparmak'ın menajerlik şirketi) de iyi iş yaptı. hakkını vermek lazım.

    gol attığında sanki kendi kardeşim atmış gibi seviniyorum. yürü be cengiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın