resim
Emmanuel Eboué
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:41
Boy:1.78
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3158
    kendisine böyle berbat bir ekonomide hayır işlenmesine evet ben de karşıyım. bu adam alt liglerde sürünmedi. gayet taşaklı takımlarda çooook taşaklı paralar kazandı. yani o paranın yüzde birini kazansam, ortalama bir zeka ile bile ömür boyu rahat yaşardım. kaldı ki gitsin arsenal'dan dilensin, ülkesinden dilensin. bizim evladımız, efsanemiz falan değil. bizde 2 yıl oynadı, belki 3 diyelim...
    ama şu var. altyapıda antrenörlük yapan hasan demiray ya da osman mutlu'dan daha çok şey verir bu takıma. yıllardır altyapıdan adam çıkaramayan, beden hocası antrenörlerden biri yerine bu kadar üst düzey futbol oynamış bir adam o maaşı alsa, bizim ekonomimize eksisi sıfır. ama bir tane bek yetiştirse vereceği katkıya bakın? pr etkisini, takıma katmaya çalıştığımız ve peşinde birçok takım koşan afrikalı iyi bir oyuncunun bizi seçme sebebi bile olabilir ki bu büyük bir katkı.
    yani saçma sapan beden hocalarından 15 tane olacağına 13 tane olsun bir tane de eboue olsun. sizce biz zararlı mı çıkarız?

    not: bizdeki antrenörlerin isimleri kafamdan random verilmiştir. aratmayınız. gerçek kişilerle ilgisi yoktur. semboliktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın