• 395
    18 şubat 2018 kasımpaşa galatasaray maçı, fener öncesi * 4 maçlık fikstürümüzün kağıt üzerindeki en zor maç.

    bu maç öncesi rakibimizi tanıyalım;

    tam bir kapalı kutu :(

    sezon içinde önce kemal özdeş ile ayrılma kararı alıp istedikleri adamlarla anlaşamayınca ya da hatadan dönünce tekrar kendisi ile anlaşmışlardı. zaten doğru da yaptılar kemal özdeş türkiye ligi'nde değeri altında değerlendirilen bir hoca. ne diyordunuz underrated mi? işte ondan.

    rıza çalımbay'ın küme düşme noktasında bıraktığı dandik takımı iyi oyun ve puanlarla toparladı ve ligde tuttu, ve 17-18'de de aldığı bim çakması isimleriyle (neumayr, trezeguet, pavelka) ligde küme düşme hattının biraz üzerinde götürüyor.

    neyse kasımpaşa'da neumayr(10 numara), o. veigneau(sol bek) sakatlıkları, popov (sağ bek) ise sarı kart cezası sebebiyle bu maçta oynayamayacak.

    bu da şu demek 18 şubat 2018 kasımpaşa galatasaray maçında bekleri orijinal bek oyuncularından kurulu olmayacak. zaten 9 şubat 2018 yeni malatyaspor kasımpaşa maçında yokluktan veysel sarı sol bekte görev almıştı. veysel bu maçta yine sağ ya da sol bekte oynayacaktır.
    kemal özdeş bek sorununu nasıl çözecek merak ediyorum. aynı maçta kadroda bulunan onur ural(1997 doğumlu) sağ bek oyuncusu. eğer stoperlerden birisini çekmezse bu sene 6 türkiye kupası maçında oynattığı onur'u oynatırsa bizim sol kanatta oynayacak olan oyuncumuzun bu durumu kullanması gerekir. biraz akıllı olursa çift sarıdan bile attırabilir. tabii ki onur'un genç ve lig tecrübesi olmayan bir oyuncu olması ile bunları yazdım, oyun tarzı hakkında en ufak bir bilgim yok ama oynarsa heyecanlı olacağı kesin.

    neumayr'ın eksikliği ise çok önemli değil çünkü yerine bernard mensah var. kanalar zaten önceki maçlarla aynı.

    muhtemel ilk onbiri yazıyorum, defans dörtlüsü dışında bir değişiklik olma olasılığı çok düşük;

    -------------ramazan-------------
    onur--youssef--omeruo--veysel
    ---------pavelka--sadiku--------
    eduok-----mensah-----trezeguet
    -------------diagne--------------

    bir kere adamların en güçlü olduğu, serbest vuruşları kullanacak olan neumayr yok. yine fena kullanmıyorlar ama bir neumayr değil.

    genelde topu kapıp hızlı ve atletik kanat oyuncuları ile buluşturup tehlike yaratmaya çalışıyorlar. ben bu sebeple martin linnes ve yuto nagatomo'nun yine ilk onbirde oynayacağını düşünüyorum.
    ara topu atmaya çalıştıkları için ofsayt istatistikleri yüksek, çok ofsayta kalıyorlar. öndeki o kanat oyuncuları kanat savunmasında fazla geriye gelmediğinden kanat savunmasında zaafiyetleri var.
    ceza sahası dışından çok şut çektiriyorlar. bence kaleyi gördüğümüz yerden şut çekmeliyiz.

    istanbul dışı bir seyahat ya da alışkın olmadıkları bir coğrafi yer, hava şartı ve tribün baskısı olmadığından deplasman bile denilemeyecek bir takım.

    bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın