• 214
    hamza'ya kiyamadigimiz mac. ikinci yari top tutup tempo dusurmek yerine belhanda'ya, gomis'e ayak uydursaydi takimimiz 7-8 olacakti ve hamza denilen capsiz cok buyuk ihtimal kovulacakti. zira capsizin 2 stratejisi vardi: devamli faul ve kalecilerinin provokasyon dolu vakit gecirmeleri.

    2. yari dedigim gibi yattik. bana kalsa 75te cikardim da 82'de ciktik. sucukcularin telefon sarji dusmani masturbasyonlarindan kusmak uzereydim artik.

    belhanda cok iyi oynamadi yine de 2. yari istegi takim ortalamasinin uzerindeydi. ilk yari daha isteksizdi bunun nedeni lider oyuncu karakterinde sakli.

    takimin lideri olmak istiyor ve lider oldukca keyiflenerek oynuyor. error veren sey ise duran toplar. belhanda duran toplari selcuk'un kullanmasindan bence rahatsiz. bu konu sanki bir gerilim yaratiyor. takimin aksine, 2. yari kenardan gelen "oyunu tutun" talimatina kulak asmak istemedi. oyun kurulup top beklerden kaleciye dondukce gerildi gibi geldi. henuz kirmizi pozisyonunu izlemedim ama boyle bir olayin icinde olmasina sasirmadim.

    ikinci yari takimin bu kadar atmamaya oynayacagini tahmin etseydim daha erken cikardim.

    dogu tribunune ise bir parantez acmak istiyorum. durus olarak ua alternatifi duruslari ne kadar sempatikse sectikleri 90'larin kufurlu tezahuratlari bir o kadar itici. rerere rarara disinda tribunlerin katilmasini tesvik edici bir tezahuratlari yok. gollerden sonra yaptiklari kolay mi tezahurati her ne kadar retro ve icerik olarak anlamli olsa da gol sonrasi daha neseli daha coskulu bir tezahurata ihtiyaclari var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın