resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2656
    12 şubat 2018 galatasaray antalyaspor maçı'nda gördüğü kırmızıyı emre belözoğlu her maç 7 defa görmeli. alper potuk 5. beşiktaş'ta ise bu oran en az 5 futbolcuda 3 olmalı. yani belhanda bir şeyler yapmış olabilir. ama çıkan ikinci sarı kartın anlamı bu ligin standartlarında galatasaray düşmanlığıdir.

    ama bunu geçtim...

    galatasaray taraftarını anlamıyorum. takımın son dönemdeki en büyük yatırımlarından biri bu futbolcu.
    tarihte benzer şekilde kırmızı gören tek adam da değil. mesela zidane'ın kariyerini nasıl noktaladığına bakın. fransa'ya bir dünya kupasına maloldu. ben hayatımda takımına bu kadar zararlı başka bir taraftar grubu görmedim.

    çok sevdiğiniz fatih hocanız maç sonu açıklamalarında noktayı koydu. bari ona saygınız olsun. "amacımız futbolcu cezalandırmak değil, kazanmak" dedi. belhanda bir maç oynamayacak. hepsi bu. daha yeni aleks taşçıoğlu denen adam yüzünden puan kaybettik. üzerine odaklanmamız gereken şey sistematik olarak kıyıma uğrayan bir galatasaray var.

    bakın belhanda'ya kızıyorsunuz mental olarak zayıf diye. bence galatasaray taraftarı mental olarak belhanda'dan daha zayıf. bu kadar kolay manipule olan bir insan topluluğu ben hayatımda görmedim.

    düşünsene fenerbahçe'nin bir maçta 2-3 net penaltısını vermeyecekler, maçın koca bir ikinci devresi boyunca hakem topu rakibe vermek için her ikili mücadelede aleyhine faul düdüğü çalacak ve son dakikada en yaratıcı futbolcusunu ligde örneği olmayan bir kırmızıyla oyundan atacak.

    açık söylüyorum, ortalık yıkılır.
    cumhurbaşkanı hakem hataları konusunda federasyon çalışma yapacaktır diye açıklama yapar.
    o hakem derhal klasman düşürülür.
    sezon sonunda eğer şampiyon olursak atılacak manşetten daha fazla manşet atılır.
    oğlum deli misiniz lan? :) hepi topu bir kırmızı kart gördü adam. kimi nereye gönderiyosunuz? böyle şey mi olur?
App Store'dan indirin Google Play'den alın