• 208
    3 tane gol atmışız, gomis 2 tane sallamış, gol yememişiz, takımın boyu 56-60 metrelerden 20-30 metrelere kadar gelmiş hiçbirşey moralimi düzeltemiyor nedense. sabah maçı kaybetmişcesine moral bozukluğuyla uyandım, nedeni ise belhanda tabii ki. sana mı daha çok kızayım hakeme mi bilemedim. sana yüklensem haysiyetsiz hakemin hakkını veremeyeceğim diye korkuyorum. ulan haysiyetsiz insan elli tane kameramanın görüntüleyemediği ama senin gördüğün şey neydi? açıkla da bilelim.

    ve en önemli sorunumuz olan 'ultraslan' taraftar oluşumuna da değinmek istiyorum. olum siz dost musunuz düşman mı? ilk 45 dakika çok iyiydi tribün fatih terim de hakkını verdi zaten. peki ya geriye kalan 45 dakikaya ne demeli? takım kendi taraftarlarınca anca bu kadar baltalanır. 'seeeen var yaa seeen', 'başarılar gelir geçer', ışıklı şovlar... takım 3-0 galip, lider olmuşuz bizimkiler 'başarılar gelir geçer' diyor. böyle bir mantık hatası olabilir mi? '3 tane atmasanız da olur, biz her maç stadı tıklım tıklım dolduruyoruz' der gibi al dolduruyoruruz. 3., 4. sıraya düşelim 5 bin kişi zor bulursunuz mk.

    ayrıca millet oraya 45 dakikalık maç için gitmiyor. 90 dakika bağırın demiyorum, top rakibe geçince ıslık çal, top bize geçince uğultu yap yeter. emin olun o uyuşuk bestelerden daha etkili olur. sözde türkiye'nin en büyük taraftar oluşumu... 100 milyon üyeniz olsa ne yazar, taraftar ne için var? takımı desteklemek için, baltalamak için değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın