• 201
    12 şubat 2018 galatasaray antalyaspor maçı'da oynayan oyuncularımıza puan verecek olursak şu şekilde olur,

    carrasco : 7.5 / 10
    sözleşmesi 1 yıl daha uzatılmalı, bu maçta kendisine pek iş düşmemiş olsa da, kalede güven verdi, ayakları iyi, tecrübeli olduğu her halinden belli oluyor.

    linnes : 6 / 10
    çabasına saygı duyuyorum, ama galatasaray seviyesinde bir oyuncu değil, maalesef değil. sezon sonunda satılmalı.

    maicon : 7.5 / 10
    savunmada duvar görevi görüyor. dosta güven, düşmana korku veriyor. bu akşam da başarılıydı.

    serdar : 8 / 10
    bülent kokmaz gibi oynuyor. tekmeye kafa atıyor, canını hiçe sayıyor, yüreğiyle oynuyor. uzun yıllar savunmamızda görev yapabilecek seviyede. bu akşam da harika oynadı.

    nagatomo : 7.5 / 10
    sezon sonunda 1 yıl daha kiralanmalı. bu akşam da çok iyi oynadı, çok enerjik, dinamik bir oyuncu. performansını beğendim.

    donk : 7.5 / 10
    sakinliği beni büyülüyor. attığı paslar, oyunu açışı, rakip ataklarda iyi pozisyon alması ve doğru anlarda müdahale etmesi takdire şayan. sezon sonunda biten sözleşmesi 1 yıl daha uzatılmalı.

    selçuk : 5 / 10
    olmuyor, olmuyor, olmuyor. selçuk fizik olarak bitik durumda. selçuk bitmiş. her maç aynı şeyi görüyoruz. mecbur kalmadıkça oynatılmamalı. sezon sonunda da gönderilmeli.

    rodrigues : 8 / 10
    enerjisi, dinamizmi, rakibi delici topla dikine gidişleri ve bu akşam 2.golde yaptığı efsane asist. harika oynadı. daha uzun yıllar bizimle kalmalı.

    feghouli : 7 / 10
    gol attı, bir kaç hücum varyasyonunun içinde yer aldı, rakibe tehlike oluşturduğu için rakibin üzerimize gelmesini de kısmen engelledi. ama kendisine yapılan yatırımın karşılığı bundan daha iyi olmalı. ayrıca yeterince hızlı değil. topu alıp gidemiyor, top feghouli'ye gelince hızla ileri gidemediği için topu tutuyor ve bundan dolayı da rakip yerleşiyor.

    belhanda : 1 / 10
    söylenecek bir şey yok. yaptığı asistin, oynadığı futbolun benim nezdimde bir değeri yok. yazıklar olsun. şampiyonluğa giderken böyle kırmızı kart görülmez, yazıklar olsun.

    gomis : 9.5 / 10
    attığı goller şahaneydi. oynadığı oyun da muhteşemdi. goller attı, savunmaya gelip top çıkarttı, pres yaptı, rakip gomis'i 3 kişi ile tuttu. bu adam daha ne yapsın.

    tolga : 5 / 10
    sonradan girdi, oyuna pek adapte olamadı, top kayıpları yaptı. selçuk'un yerine girdiğinde kendisinden daha fazlasını bekliyordum.

    yasin : 5 / 10
    oyunda kaldığı 15 dakikada pek bir varlık gösteremedi.

    sinan : 5 / 10
    oyunda kaldığı kısa sürede pek bir varlık gösteremedi.

    fatih terim : 8 / 10
    devre arasında nasıl bir konuşma yaptı bilmiyorum ama ikinci yarıda takımın hızı, dinamizmi bu kadar düşmemeliydi, oyuncu değişikliklerinde yine geç kaldı. yine de galibiyetin baş mimarlarındandır kendisi, takımı iyi hazırlamış. oyuncuların hemen hemen hepsinin performansı artmaya devam ediyor. başarılarının devamını diliyorum hocam, bu şampiyonluk gelecekse, seninle beraber gelecek.

    belhanda'nın galibiyeti gölgelediği bir maç oldu, sevincimiz söndü, coşkumuz yerini kahıra bıraktı.
    mutluluk yerine, öfke doluyum.
    maalesef böyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın