• 196
    skor aldatıcı olmasın, çok iyi bir futbol oynayarak alınan bir galibiyet değil. ilk yarıda oyunda devamlılığı sağlayamadık, parça parça iyi oynadığımız kısımlar oldu, skoru da bulduk. gerçi hiçbir zaman top hakimiyetimiz olmadı, hızlı hücumlarla maçı kopardık. ikinci yarıda ise çok belirgin bir düşüş var, skor rehavetine bağlamamak lazım. isterse 10-0 önde olsan da kendi sahanda 3 pas üst üste yapamamak kabul edilemez. antalyaspor istediği gibi top çevirdi ikinci yarı. orta saha boş, selçuk ve donk oyundan düştü, ikâmeleri de yok, eyvallah. ama büyük maçlarda nasıl bir takım izleyeceğiz, bu açıdan da endişe uyandırıcı.

    en çok göze batanlar:

    *ryan donk kesinlikle ama kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil, bunu bir kez daha görmüş olduk. (fernando, aranıyorsun kardeşim) sene sonuna kadar mecburiyetten oynatıp(ve alabileceğimiz maksimum verimi alıp) sene sonunda şutlamamız gerekiyor.

    *younes belhanda'nın topçuluğuna lafımız yok, ancak fatih terim tarafından mental olarak eğitilmesi gerek. (gerçi 2. sarı kart neden çıktı, o da tartışma konusu. görünürde haksız bir 2. sarıyla atıldı.)

    *nagatomo'nun hücumculuğu galatasaray'a çok yakıştı, ancak savunmasını da ciddî bir maçla test etmemiz gerekiyor.

    *serdar aziz sakat değilse ilk 11 başlar. şu kritik periyotta zorunda kalmadığımız müddetçe denayer'de ısrarcı olmak şampiyonluktan edebilir, hiç gerek yok.

    *feghouli üst düzey. her koşusunda ve pasında sınıfını hissettiriyor.

    *cedric carrasso'ya iş düşmedi. hakkında kesin kanıya varmamak lazım.

    *antalyaspor'da nazim sangare iyi bek, hem de 94 doğumlu. bu ligde iş yapar, adından da söz ettirecektir. ucuz maliyetle düşünülebilir bir oyuncu.

    skor ve liderlik iyi, performans ve oyun vasat. nisan ayında bundan daha fazlasını oynamamız şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın