resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2578
    kendisi sinirlenerek hata yapmistir. gel gor ki 12 subat 2018 galatasaray antalya macinda atilmasi abartisiz su sekilde oldu:

    hakan ozmert once elle oynayarak sonra belhanda'yi fiziksel olarak ite kaka engellemeye calisiyor. arada alttan da vuruyor. belhanda burada tirlatip adamin ustune yuruyor. burada yaptigi seyin anlami yok zira mac bitmis. neyse hakem ikisine de sari kart gosteriyor. sonrasinda gomis davayi cakip belhanda'yi kolundan tutup oradan uzaklastirmaya calisirken hakan ozmert belhanda'nin uzerine tekrar yuruyor. belhanda da adama donuyor ve yaptigi cok abartili bir hareket olmamasina ragmen hakem kendisine ikinci karti gosteriyor. hakan ozmert'e ise kart cikmiyor.

    burada evet belhanda sinirlenerek yanlisa dusmustur ancak kirmizi karti hakettigini dusunmuyorum. sirf adamin adi dokuza cikmis diye hakkinin yenmesine musade etmenize gerek yok sayin galatasaray'lilar. tetikci hakemin biri senin adamini haksiz yere doksan arti ucte iki abuk subuk kartla oyundan atiyor, ve sen kendi adamina vuruyorsun. aferin sana guzel kardesim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın