• 13
    fatih terim için ''ben yaptım olducu'' diyenlerin acilen başka spora veya tarih sayfalarına yönelmesi gerektiğini gösteren, fernando'nun yokluğunda yapılmış mecburi bir hamle hakkında yapılmış safsatadır.

    aynı renklere gönül vermiş kardeşlerimin bu kulübün yaşayan en büyük efsanesine kazandığı tüm kupalar ve sahip olduğu statüyü bir kenara bırakarak farklı takım taraftarı gibi davranmasına anlam veremiyorum. fatih terim ne zaman böyle bir davranışa girmiştir? elindeki kısıtlı rotasyondan bir şeyler çıkartmaya çalıştığı çok belli hocamızı böyle yaftalayanlar, neye göre ve geçmişte girdiği hangi ısrara göre konuşmaktadırlar?

    (bkz: #2349115) bakınızını verdiğim entryde yazıldığı gibi, yedek kulübesinde fernando sakatken naingolan yok, casemiro yok. donk var, tolga var. oynadığımız oyuna en uygun ve defansif meziyetleri en yüksek futbolcumuz da ne yazık ki donk. beğensek de beğenmesek de alternatifsiz bir kadroyla bu sene bu yola çıkıldı, ndiaye'de ayrılınca o alternatifsizlik iyice ayan beyan ortada. destek olmamız lazım. elimizden bu gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın