resim
Cédric Pascal Régis Carrasso
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:42
Boy:1.87
Uyruk:Fransa
  • 216
    gün içinde beni delirtmiş futbolcudur.

    öncelikle, spor sözlüğündeyiz. bu ligde italya ligini deli gibi takip eden de var, büyük liglerin maç özetlerine hafta sonu 2-3 saatini ayıran da var, oturup günde birkaç maç izleyen de var. insanlar maç izliyor. futbol maçı. futbolla ilgiliyim deyip geçen birinin kendisini tanımaması normal. ancak futbolu seviyorum ve vakit ayırıyorum diyen herhangi bir insan, kendisini tanır. tanımıyorsanız bu sizin ayıbınız değildir ancak tanımamanıza rağmen kendisini eray ile kıyaslıyor, kendisi yerine eray'ı düşünüyorsanız ciddiye alınmayı falan beklemeyin fazla. insanlar blok blok size laf sokar, sonra linç falan diye ağlarsınız.

    bu adamın ciddi manada 1-2 maçını değil 10 maçını izleyen de vardır. bu adam kariyeri boyunca hangi takımlara karşı oynamış, o takımların maçları ve maç özetleri nerelerde yayınlanmış bir bakın. sezon başından beri kupa maçlarında düzenli kullanılsaydı çok daha iyi olurdu. şu anki hali de eray'dan iyidir.

    bu arkadaşı karpuzlu fotoğraf sahibi şahıslarla kıyaslamak da bir şeydir ama onun ne olduğunu yazmaya gerek yok. küfür edince hala ceza alınıyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=rVDxoQ3YKDQ hayır maç izlemiyorsan, lig izlemiyorsan biraz fikrin olsun diye dev hizmet, youtube videoları. yine scoutnation falan var mesela, oradan da müthiş genç yetenek avlar kulübe falan önerir bazı arkadaşlarımız belki.

    sanki kaleye chen'in sevgilisi cedric'i geçireceğiz. ulan o bile eray'dan iyi kalecilik yapar be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın