• 145
    maç öncesi istediğimiz skor beraberlikti, birisi kazanacaksa bu takım fenerbahçe olsun istemiştim öyle oldu ama fenerbahçe'nin başakşehir karşısında oynadığı oyun sanırım biraz ürküttü arkadaşları ki maç başlığında "alın görün şimdi" tadında entryler yazılmış.

    birincisi başakşehir'in bu maçı kazandığı takdirde önünde 13 maçı kalmış olacaktı. fener kafa olarak havlu atacaktı ama kısalan takvimde b.şehir çok ciddi bir avantaj yakalayacaktı. ben ne olursa olsun bu durumu istemiyordum. zaten bir şekilde iyi de kadroları ile hakem makem 3'er 3'er puanları alıyorlar, iyiden iyiye havaya gireceklerdi.

    fenerbahçe ise ben kendimi bildim bileli böyle maçları iyi oynar ve kazanır. onların derdi hep anadolu deplasmanları olmuştur.

    aykut kocaman'ın oynattığı oyun ligde deplasman maçlarının kolay geçmesine mani olan bir oyun. daha kayseri ve sivas deplasmanı var bu takımın, beşiktaş ile maç yapacak deplasmanda. bu sebeple çok da tedirgin olacak bir durum yok. kadıköy'e biz gideceğiz ve aykut kocaman'ın fatih terim'e karşı bir kompleksi olduğunu unutmayın. o maç önceki kadıköy derbilerine benzemez. bu sebeple bu akşam* liderlik maçına çıkma adına bence güzel bir skorla bitmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın