• 144
    bizim için muhteşem bir sonuçla bitmiştir.

    bugün antalyaspor'u yendiğimiz anda liderlik koltuğuna oturuyoruz ve... fatih terimli galatasaray ligin ikinci yarısında liderlik koltuğuna oturmuşsa sezon sonunda muhakkak şampiyon oldu. istisnası yok. maç berabere bitseydi başakşehir liderliğini sürdürecek ve psikolojik olarak bunun avantajını yaşayacaktı. şimdi ikinci sıraya gerilemişken köksüz ve küçük bir camia için her şey çok daha zor. artık şoför koltuğunda biz varız, onlar bizi takip ediyor.

    fenerbahçe'ye gelirsek, hiçbir şekilde şampiyon olacaklarına ihtimal vermiyorum ama yukarılara tırmanmak için ciddi bir adım attılar. beşiktaş'la peşpeşe oynayacakları iki maç onları ciddi manada yıpratacak. beşiktaş (lig)-beşiktaş (kupa)-akhisar (lig) gibi bir fikstürleri var ve iki lig maçında da puan kaybı yaşamaları sürpriz olmaz. zaten biz liderlik koltuğuna oturduğumuz zaman, haftalar ilerledikçe fenerbahçe de psikolojikman çökecek.

    maçta sinirimi bozan tek şey, hakemin başakşehirlilerin penaltı beklediği iki pozisyonda da devam kararı vermesi oldu. bizim maçlarda rakibimiz bir defa penaltı beklediğinde devam kararı çıktıysa ikincide muhakkak penaltı çalıyorlar. büyük takımlar arasında aleyhine bu kadar kolay penaltı çalınan bir takım daha yok maalesef. hakemlerin şamaroğlanı olmuş vaziyetteyiz resmen...
    (bkz: 30 eylül 2017 galatasaray karabük maçı)
    (bkz: 24 aralık 2017 galatasaray göztepe maçı)
    (bkz: 4 şubat 2018 sivasspor galatasaray maçı)

    galatasaray'la oynuyorsan ceza sahasına girdiğin anda at kendini. birincide olmazsa ikincide muhakkak penaltıyı alırsın. denendi %100 çalışıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın