resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14729
    takım forması hakkında saçmalamış olan futbolcu. formanın rengini beğenmeyebilirsin ama takımın bir parçası,kaptanı,aşığıysan ve dediğin gibi forma "orospu rengi" ise o formayı sırtına giymen taraftara,kulübe ve hatta en önemlisi kendine saygısızlıktır. gel gelelim fatih hoca geldikten sonra kendisinin transfer edilmesini çok istiyorum. ailenin şımarık,dayaklık çocukları olur ya öyle görüyorum kendisini, gelsin hele bi. (22 aralık)

    sanırım yazar olana kadar çok entry editletecek. sen ay yıldızlı formayı giydin mi? dünyanın en büyük kulüplerinden birinde türkiyeyi temsil ettin mi? işte o zaman yapacaktın o asker selamını, belediye takımında değil. (22 ocak)

    forvet arkası ya da adebayor yancısı olarak oynaması gereken veteran topçu. kanat falan oynayamaz. (11 şubat)

    taze yazar olan benim çöpe gitmiş ilk girdimin kendisi hakkında olmasından dolayı, uzunca süre bir düzeltme yapmadım. umarım bizimle oynanan maçta top ayağına her geldiğinde tüm stat güler. cidden bunu çok istiyorum. çünkü bence bu durum ıslıklanmadan ya da küfürden daha ağır ve daha güzel bir eylem. komik teklif hahahaha milli takım kaybediyor hahahaha. barcelonadan başakşehire hahahaha. (24 şubat)
App Store'dan indirin Google Play'den alın