resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9087
    kendisi hakkında "zor zamanda elini taşın altına koymadı" demek herhalde en kibar tabiriyle insafsızlıktır. kendisi kulübün başına geçtiğinde takımın son 3 seneki lig sıralaması 5-3-8 şeklindeydi. kulübün nakit geliri yerlerdeydi. 11-12 sezona 23 milyon € transfer harcaması ve 15 milyon € transfer geliri ile girdi. yani sadece 8 milyon € harcadı.

    sözde muhalefet (dürüst ve tayfası) ile dedelerin el birliğiyle kendisine oyun oynanıp istifa ettirildi. bakın adam "ben bu şartlarda çalışamam" diyerek istifa etti. türkiye'de görülmemiş bir durum olduğundan dolayı insanlar "kaçtı" dediler. kendisine verilmeyen riva'nın kullanım izni daha sonra dursun aydın özbek'e verildi. sonuçları ortada.

    kısaca galatasaray'ın başına gelmiş en kaliteli ikinci başkandı (diğeri de faruk süren'dir malumunuz). en azından benim gördüklerim içinde bu böyle. 1 kere bile "enkaz aldım" demedi. 1 kere bile taraftarın yüzünü yere düşürmedi. bir kısım taraftar sadece dürüst - albayrak - terim üçgenindeki ilişkileri görmezden gelip kendisini harcamaya kalktı. yapamadıkça delirdiler, kudurdular zaten. daha sonra yukarıda da söylediğim gibi şimdilerde salyalar saçarak saldırdıkları statüko ile el sıkışan muhalefet tarafından devrildiler. duygun dede'nin yönetime aldığı ilk isim albayrak'tı, hatırlatırım.

    sözün özü yazık edildi kendisine. daha doğrusu galatasaray'ın geçen yıllarına yazık oldu. bir iç çekişme uğruna ünal aysal gibi bir başkan lanet ettirildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın