resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 12792
    iyi oynarsa diye ödümüz kopuyor. peki neden böyle? e tabi, kötü oynayan oyunculara ağız dolusu laflar edersek; oradan geri dönemiyoruz. bizim atasözümüz haline geldi "bizde geri vites yok".

    ***
    selçuk bu paranın, bu seviyenin gerektirdiklerini karşılayamaz. selçuk kendine yeni bir oyun tarzı belirlemeli. büyük paralar kaybetmiş holdinglerin küçülmeye giderek esnaflaşması gibi...

    küçülmeyi bilmek önemli. artık galatasaray futbol takımının lideri değil, bir parçası; ihtiyaç halinde camı kırınız oyuncusu olma yoluna gitmeli ve bunu sindirmelidir.
    ***

    evet eleştirmeyi bilmediğimiz için ne belhanda'nın ne selçuk'un iyi oynamasından ödümüz kopuyor. kafa yapımız şu cümlede gizli. "anadolu takımına karşı iyi oynadı ya şimdi fanları dolar." hayır.

    iyi veya kötü oynamasından bahsetmiyorum, yok ederek yaşıyoruz. ona sitem ediyorum. eleştirme yöntemlerimizi gözden geçirmemiz lazım. selçuk çok uç bir örnek diye buraya kondurdum yazımı. daha çarpıcı örnek olsun diye.

    iki önemli husus var. herkes kendi işini iyi yapmaya odaklanmalı ve eleştirenler yapılan iş odaklı eleştirmeyi öğrenmeli. nefret dolarak, saçarak yaşanmaz be abi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın