resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 2035
    (bkz: #2346839)

    --- alıntı ---

    ''14 tane yabancı sistemi başından beri yanlış. yabancı bir oyuncuya para veriyorsam oynatmak için alıyorum demektir. yoksa neden gelsin yabancı? bunun üzerinden gidersek, 14 tane yabancı alıp 3 tane yedeğimiz kalıyor. bari 11 yapın.
    bir de 'cenk gitti yurt dışına' diye savunuyorlar. kişilere bakarak örnek olur mu? cenk tosun daha iyi oynadığı için oynadı. cenk genç bir oyuncu değil ki. geldi belli bir yaşa... adamın 20 yaşından önce hazır olması lazım. altyapı da bunun için önemli.
    fatih aksoy, 3 senedir bende. bir mesafe aldı. a takımla oynar mı bir soru işareti. halbuki öyle değil, benim altyapıdaki oyuncum yıldız olarak çıkmalı. herkesin bu ne oyuncu demesi lazım. emre mor öyle denilerek satıldı ama hala oynamıyor, dolaşıyor.
    yabancı sayısına bir bulunur ama tartışılmadı ki. bana fikrimi soran da olmadı. mesela 28 kişilik kadronun 20'si serbest, 8'i altyapıdan olacak. bitti. 20 tane istediğini koy. ben mecburen o 8 taneye kalacağım. sakat olacak, cezalı olacak. bana da bir opsiyon ver.
    mesela ozan tufan, yabancı oyuncu fazla olmasaydı mecbur oynayacaktı. oradan buraya geldi, böyle oldu demiyorum. sistem de bunu harcıyor. toparlanmazsa sıkıntı demiştim. dalgalanma geçirdi ama şansı var hala. çünkü yaşı müsait.
    anadolu’da aile ne düşünüyor? iş arıyor çocuğuna. hadi ben en üst kademede 5 bin verdim. diyarbakır’da 5 bin tl alamaz bir çocuk. bir kulüpte bu parayı alabilir. iyi oynarsa 500 bin de alabilir 5 milyon da... nereye gider bilmem ama en kötüsü yılda 60 bin tl alır.
    baba buna razı. okulla beraber yapıyor bunu. hadi o da olmadı, adam olur bari. ama bu tarafa hiç kaymıyoruz. hep fabrika arıyoruz. olan yerlerde yap. çorum’da kocaelie’de yap. işsizlik var. altınordu’nun yaptığını bu şekilde yap. bu devletin de işine gelir.''

    şenol güneş
    --- alıntı ---

    bre çok bilmiş. 2 yıldır rakiplerin mal gibi transferler yaptığından, mal gibi yönetildiklerinden keyfin yerindeydi. 2 tane şampiyonluk kazanırken her şey iyiydi. hiç konuşmuyordun aylardır. ne zaman ki şampiyonluk zora geldi, tren kaçmak üzere beyefendi konuşmaya başlamış.

    kusura bakma hoca, kendine yavaş yavaş milli takım için yer yapmaya bak. 2 aya kadar istifa edeceğini hepimiz biliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın