• 15
    yine galatasaraylılık kisvesi altında, 4 senedir yazmayıp, ne hikmetse fatih hoca'nın gelişinden sonra şovunu yapmış, tekrardan gaipliğe karışmıştır.

    bakalım entrylerine. gün itibariyle son entrysini (entrylerini) 7 hafta önce yazmış. 19-22 aralık arasında 7 entrye tekabül ediyor bu. istisnasız hepsi fatih terim'e geçmiş olaylardan ötürü şekil anlamında bahane olarak haklı, zamanlama ve tavır olarak son derece yanlış bir şekilde yazılmış entryler içeriyor.

    aynı zamanda bu entrylerden bazıları kendi içerisinde de çelişebiliyor. dursun aydın özbek başlığı altında "bir insan düşünün ki dursun aydın özbek ile çalışmayı kabul etmiş. başka söze gerek yok" diyebilmiş mesela. ama igor tudor için ne hikmetse futbolcular tarafından haksızlık yapıldığı konusunda fikrini beyan etmiş. ilginç. sanki igor tudor, sandro rossell ile falan çalıştı anasını satayım.

    (bkz: #2309005)

    (bkz: #2307238)

    fatih terim, ünal aysal, yıldırım demirören üçlüsü arasındaki malum husumetten dolayı hocaya, başkana ve tüp kafaya kızgın, kırgın, tepkili olan bir dünya galatasaraylı var. bu platformda bakın bakalım, hangi biri bu derecede saçma sapan yazabilmiş? bir tepkili sen değilsin; herkesin aklı, fikri, düşüncesi ve hisleri var. hiçbirisi de böyle yapmamış. ben şahsen böyle davranmayan, doğru tepkinin verileceği zamanı ve yeri bilebilen yazarlara ve diğer galatasaraylılara gönülden teşekkür ediyorum. işte galatasaraylılık budur. kol kırılır, yen içinde kalır düsturu da budur.

    arkadaşımızı, galatasaray'a bir başka teknik direktör geldiği zaman yeniden fatih terim'e ve belki de galatasaray'a sallamak üzere uğurluyoruz. allah'a emanet ol. döndüğünde tekrardan "ıhımız vırdı" demeyi de unutma, emi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın