2017-18 Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçı
20:30 Türk Telekom Arena
4 - 1
  • 142
    fofana ceza sahasına kadar bale gibi yardırıp messi gibi bitirince yine "ulan" dedik bir hepimiz ama bu ulan fazla sürmedi allahtan. bir dakika sonra beraberlik golü gelmesi arena'da çok gördüğümüz olası bir taraftar - futbolcu (sinan, donk, selçuk, belhanda vs.) gerginliği ihtimalini de direk ortadan kaldırdı. sonra ikinci yarı sahadaki tüm futbolcular iştahla saldırınca keyifle izledik galatasaray'ımızı. belki daha önce kopması gereken maç son dakikalarda da olsa farkla bitti.

    tur atlamaktan çok belhanda'nın güzel oyunu ve gomis'in iki golü çok daha önemliydi galatasaray için. çünkü geçen hafta çıkan orta sahaya bakınca gördük ki, hele hele ndiaye'nin gidişinden sonra şampiyonluk gelecekse belhanda ile gelecek. ki ben pek beğenmem belhanda'yı. ama o işi o kalitede yapacak başka bir oyuncumuz yok. ndiaye ile oynadığımız gibi farklı, tempolu bir orta saha düzeniyle oynama şansımız da yok. o yüzden kaliteli top çıkaran, oyun kuran bir orta saha düzenine ihtiyacımız var. terim'in en büyük sınavı belhanda olacaktır. ve bu maç nihayet neredeyse başından sonuna kadar iştahlı ve kaliteli oyunuyla ümitlendirdi. gomis'in ise form düşüklüğü ve moralsizlik hareketlerinden okunuyordu son maçlarda. bu iki gol ve taraftarla bütünleşmesi yeniden kendine getirdi onu. hatta o rodri'nin golünden önceki vuruşu daha kaliteli olsa yılın golü olabilirdi. bu adamın yakıtı taraftar resmen. dönüşü çok iyi oldu. eren insan olarak sevsem, çalışkanlığını takdir etsem de galatasaray santraforu değil maalesef.

    bunların dışında nagatomo daha iki idmandan sonra çıktığı ilk maçta yersiz eleştiriler almıştı ama bu maç sol bek sıkıntımızı çözeceğini, en azından başımızı ağrıtmayacağını gösterdi. hatta bu performansı genele yayarsa dayanırız sezon sonu inter'in kapısına bonservis için. sinan için de sevindim zira her ne kadar taraftarlar sinan konusunda hem fikir olamasa da kadromuzdaki en önemli hamle oyuncusu bence. selçuk da çok görünmese de takımdaki en temiz 8 numara olduğunu gördük. temposu baya düşmüş ama onu bir an önce kazanması lazım.

    nitekim güzel bir akşamdı. terim oyuncularından bu ortalamada performans almayı sürdürürse bence rahat rahat şampiyonluğa gidecek bir kadrosu var galatasarayın. hadi bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın