resim
Emmanuel Eboué
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:41
Boy:1.78
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3143
    mevcut durumda kendisine olan yardım - biraz acımasız bir yorum olsa da- bir pr hamlesidir. ve gayet de başarılı, içinde gerçek bir yardım da barındırmaktadır. biraz da bu açıdan bakılabilir.

    beşiktaş'ın bir dönem yaptığı, futbolcuların camide namaz kıldığı an fotoğrafı çekilip sosyal medyaya servis edilmesinin yanında, eski bir futbolcuya -ihtiyacı olan futbolcuya- kulüpte görev verilmesi 10 numara bir hamledir. onurludur, ahlaklıdır.

    ha diyelim ki burada hiç pr amaçlanmamış, doğrudan salt iyilik gözetilerek yapılmış. yine yapılan eleştiriler yapıcı olmuyor. her düşene yardım etmek mümkün değil. dünya üzerinde öyle bir maddi ve manevi güç yok. öncelik sıralaması size göre farklı olabilir. her yardımın yanında illaki çok daha ihtiyacı olanlar var denilebilir. bugün hayvan haklarını koruyan, hayvanlara barınak sağlayan işlere girişildiğinde de sokak çocuklarına neden yardım yapılmıyor denilecek. sokak çocuklarına yardım yapılsa afrika'daki açlık mevzu edilecek. iyinin her zaman daha iyisi vardır. kim istemez dünyadaki bütün fakirliği yok etmek. ama başta yazdığım gibi yok böyle bir güç.

    bu sebeple iyi yapılan davranışı takdir etmek gerek. daha iyisine için yüreklendirebilmek için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın