resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 12351
    burak konusunda anlayamadigim bir durum var. evet propagandasina katilmasini anlayamamakla birlikte her lafa maydonoz olan bir tip olmadigini soyleyebilirim. arda gibi sosyal hayatta itici degil. herkes beni sevsinci degil. kendi halinde bir adam.

    besiktasli bir cocukken muhtemelen cok sevdigi takimi tarafindan asla sahiplenilmemis ve sevilmemis bir adam. fenerbahce macerasini saymiyorum bile, rezalet gecen gunler sonrasi o camiayi sevmesi zaten imkansiz. ama dibi gordugu yerde trabzonspor ile resmen yeniden dogmus bu adam. bu sehride camiayi da kalpten sevdigine eminim. kim olsa sever. bugun kazandigi paranin da sohretin de kaynagi trabzonspor. hem gonul bagi hem de gonul borcu duyuyordur takima. galatasaraya gelirsek her futbolcu 3buyuk bir camiadan birine ait olmak ister. yaklasik 30ar milyon taraftari olan kuluplerden bahsediyoruz. burak da bu 3 buyuk takim icinden en fazla bizimle iletisim kurdu. en cok bizimle bag kurdu. en cok bizimle ozdeslesti. bu nedenle yaptigi 4 yildiz paylasiminin da sonuna kadar icten oldugunu dusunuyorum.

    ancak adam cine gitmis. orada bir sekilde tutunamamis. ordan turkiyeye donmek istemis. e bir tek trabzonpor istemisse adami donmesin mi? hele bir de gonul borcu varsa. iyi de para vermisler. donmemesi salakliktan ziyade ayip olurdu. cunku odemesi gereken bir tesekkur borcu da vardi o kulube. burak dondu ve begeniriz begenmeyiz ciddi bir katki da sagliyor. hem o hem de taraftari mutludur simdi.

    velhasil burakin besiktasliydim, artik galasarayliyim ama trabzon icin ölürüm lafinin tamami dogru ve samimi geliyor bana. camiasiz futbolcular listeme de yazmam. hangi futbolcumuz bize +5m€ kazandirarak gitmis de ben burak yilmaza laf edebilecegim. adam bir cok katki yapti, para da kazandirarak gitti. keske herkes burak kadar galatasarayli olsa.

    son olarak trabzonsporda basarili oldukca da seviniyorum. 20 yil sonra onu galatasarayli burak olarak da anacagim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın