resim
Emmanuel Eboué
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:41
Boy:1.78
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3132
    2011-2012 sezonu ve 2012-2013 sezonunun tamaminda fatih terim teknik direktorluk koltugundaydi. ayrica 2013-2014 sezonunda da 2 ay kadar beraber calistilar.

    simdi bu adam, ilk 2 sezonunda iyiydi. fatih terim gittikten sonra dokulmeye basladi, en sonunda da dibi boyladi.

    muhtemelen kendisine yardim edilmesi konusunda yine o donemde beraber calistigi teknik kadro ön ayak oluyor.

    bu ön ayak olan kadro demek ki kendisini detayli bir sekilde taniyor. zira fatih terim'in engin baytar gibi futbolculuk mantalitesinden oldukca uzak bir oyuncudan nasil yararlandigini bilen dimaglar, o donemde ailevi problemler yasayan eboue'yi de yeterli destek ve motivasyonla oynatmis oldugunu anlayabilir.

    simdi beyler, evli olanlar bilir, evde esinizle sorununun varsa, kafaniz isinizde olmaz. benim oluyor diyen ya yalan soyluyordur, ya da hic sevmedigi biriyle sirf evlenmis olmak icin evlenmistir. meslegim geregi isyerinde sirf ailevi problemler yasadigi icin is kazasi geciren onlarca insan taniyorum.

    simdi bunun özelinde bakarsak, ayni kadronun bu adama destek olmaya calismasi, isin ic yuzunu detayli bir sekilde biliyorlar demek ki dedirtiyor bana. dunyada roportajlarin nasil yapildigini da biliyoruz. aralardan kirp, carpici olanlari destekle, roportaj yaptigin kisiyi istedigin gibi karala ya da yucelt. neden? isin ucunda tiraj var. tiklanma sayisi var.

    ben yine tecrubelerim geregi teknik kadronun bir bildigi var demek istiyorum. ki zaten biz orada olmadigimiz icin sadece medyadaki bize aktarilan kadar bilgi sahibiyiz. yani bize bok yemek duser. ha eger ki, cidden yararlanilacaksa, helal hos olsun benim de hakkim zerre kadar varsa. ama yok, karakter anlaminda da sorunlu ve menfaatci bir insansa ve galatasarayimi kullanmak icin oyunlar yapiyorsa, gozune dizine boğazına dursun 1 kurus hakkim gectiyse.

    edit: cumle düşüklüğü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın