• 27
    (bkz: gintama)

    efsaneler efsanesi, samuraylar ülkesi edo'nun, yorozuya oluşumunun egzantirik tiplerinin absürt maceraları maalesef son sezonu oynuyor. ancak mangası devam edecekmiş. yorozuyatürk adlı çeviri grubu mangasını çeviriyor.

    (bkz: saiki kusuo)

    saiki adlı psişik liselinin okul ve aile hayatı etrafında gelişen fantastik komedi. hikayeler kısa hızlı gidiyor.

    (bkz: one piece)

    500.bölümleri bitirmek üzereyim. efsane arclar oldu genellikle. üzücü hadiselerde yaşandı, izlediyseniz biliyorsunuzdur. * filmlerini de tarih sırasına göre arada izliyorum. bu serinin kötü yanı bazı bölümlerin * gereksiz uzatılması. mesela şu an devam ettiğim balık adam adası arc'ı aynen böyle. neredeyse bırakıp mangaya geçecektim şimdiden. *

    genel olarak nefis bir korsan evreni var. hikaye ve karakter sıkıntısı yaşamıyor. başlamak için bölüm sayısı gözünüzü korkutmasın. izledikçe akıyor. filler şablonunu bulup bazı bölümleri atlayarak izleyebilirsiniz. manga seviyorsanız en güzeli mangasına başlayın. renkli ciltler halinde türkçe versiyonları var.

    (bkz: ansatsu kyoushitsu)

    ayın bir kısmını yok eden bir yaratık, orta okul son sınıflarından birini, dünyayı yok etmeden önce kendisine suikast yapmaları için eğitmek ister. eğlenceli ve şiddetli eğitim başlar.

    https://myanimelist.net/...nsatsu_Kyoushitsu_TV
App Store'dan indirin Google Play'den alın