resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 1815
    biz heralde tum sezon farkli bir gomis izledik. sezon basindan beri takim presine en cok katkiyi veren oyuncuydu. ndiaye'nin satilmasi fernando'nun sakatligi derken donk'la tolga'yla selcuk'la yasin'le pres falan oynanmayacagi ortadayken kendisinden pres beklenmesinin anlamini cozemiyorum. pres takimca yapilan bir harekettir. sol bekin bile gec katilmasi sikinti yaratirken bu ortasahayla pres yapilamayacagi ortada. takim devre aradi azar yiyecek de rakip yorulacak da pres yapilacak. o da giden maci dondurmek icin. gomis'in lig maclarinda ne bitiricilik yonunden bir sikinti var ne de sozum ona oynanan prese katki yonunde sikintisi var.

    takimdaki eksiklik direncsiz ortasaha ve yasin-sinan gibi celimsiz futbolcular. yoksa gomis bal gibi terim'in tarzinda pres yapan yipratan, guclu top saklama ozelligi bulunan, pas oyununun icinde, komple bir forvet. yasinin da sikinti olacagini sanmiyorum zira siyahi oyuncularin kac yasina kadar nasil oynadiklari ortada.

    eger satilma haberleri gercekse kendisinin satilmasi da su asamada hatali. galatasaray'in satacak topculari belli, donk yasin, sinan, selcuk artik miadlarini doldurmus oyuncular. bunlarin yerine fizik gucleri ustun oyuncular alinmali. forvete alinacak oyuncu ise 3 forvet ihtiyacindan dolayi dusunulmeli. ama tabi hicbir galatasaray futbolcusu gibi yedek icin degil mevcudu yedekleyecek kapasitede olmali ki gercekten guclu bir kulube olsun rekabet olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın