resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 12769
    fatih hocanın oynatmak istediği topa sahip olan, defanstan kısa pasla çıkan, hücum bölgesinin her alanını efektif kullanan, ikiye birlerle kanada inen, defans arkası koşuları yoklayan atak futbolunu oynayabilmemiz için maalesef muhtaç olduğumuz futbolcu.

    kendisini yetersiz buluyorum. her şeyden önce fiziki açıdan yetersiz. ancak donk-tolga ikilisiyle tarif edilen oyunu oynamak imkansız. top bu ikiliyle çok yavaş dönüyor ve hücum bölgesinde kimse etkili olabileceği bölgelerde, durumlarda topla buluşamıyor. rakibin savunması bozulamıyor ve hücum etmemiz zorlanıyor.

    mariano'nun 4 şubat 2018 sivasspor galatasaray maçındaki etkisiz performansının sebebi de budur. genelde topsuz koşularıyla müsait pozisyonları iyi değerlendiren mariano, bu maçta topla müsait pozisyonlarda buluşamadı ve verimi düştü.
    biz bu pas temposunu yükseltebilmek için selçuk'un performansına muhtacız.

    selçuk'un da bu performansı vermesi için motive olmasını sağlayacak pek çok sebebi var. bir kere nolursa olsun burak yılmaz, arda turan gibi kendi jenerasyonunun sözde galatasaraylıları galatasaray'ın karşısında saf tuttu. başakşehir'in olası şampiyonluğu kendisinin prestiji için de kötü bir durum. ayrıca pek çok kiş gibi ben de burak yılmaz-arda turan ikilisinin selçuk'la ilişkilerinin zayıfladığını düşünüyorum ki bu durumda selçuk'un saha içinde vereceği cevap en güçlü hamle olur kendi adına.

    bunun yanı sıra yaşadığı onca olumsuz olaya rağmen selçuk yıllar sonra galatasaray kaptanı olarak anılacak. ve geçmişinde pek çok güzel hikayeye imza atan selçuk için ligin son 15 haftasında, geldikten hemen sonra adına besteler yapılan n'diaye'nin gitmesi üzerine gösterdiği performansla takımını şampiyon yapmaktan daha iyi bir son düşünemiyorum.

    motivasyon terim'in ustalığı, uzun süredir göremesek de selçuk'un hala tolgalı belhandalı bir kurguyu idare edecek yeteneği vardır umarım. çünkü buna hem galatasaray'ın hem kendisinin çok ihtiyacı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın