• 40
    benim de, 169.00.-tl internet üzerinden, 410.00.-tl gsstore'dan bizzat olmak üzere toplam 579.00.-tl ile katkı verdiğim (üç taksitte ödeyeceğim) yellowfriday ve yellowredweekend organizasyonunu ayakta alkışlıyor ve yılda iki kez takrarlanmasını diliyorum.

    internet üzerinden istediğim ürünler üç gün önce ulaştı tarafıma. bu yoğunlukta bu kadar hızlı beklemiyordum. gerçekten bu yönden de kutluyorum çalışanları. gerçi hiç gönderilmese de önemli değildi çünkü ben sadece yardım olsun diye yaptım o alışverişi. nitekim gelen ürünler tam uymadı bana ama olsun iade etmeyeceğim. çevremde ihtiyacı olan uygun birilerini bulup onlara hediye edeceğim. gsstore'dan bizzat aldıklarım ise gerçekten çok güzel ve küçük kızımla birlikte zevkle giyiniyoruz.

    bence ürün kalitelerine şu anda fazla takılmamak gerek. bu etkinliğin yılda iki kez yapılması ve dürüst yönetimlere destek amacıyla imkanlar dahilinde destek verilmesi çok önemli. yeni ürünlerin de ona göre dizayn edilip hazırlanması gerekir.

    dokuz milyon liraya yakın bir ciro. bu ne kadar güzel bir dayanışma. rakam iyi ama manevi yönü çok daha önemli.

    sonuç olarak açılan yol güzel, yürünen yol güzel, yürüyen insanlar güzel. bu etkinliğin devamını ve giderek güçlenmesini diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın